Even kennis maken

Boolman Solutions is een jong bedrijf dat zich richt op Data Science en Machine Learning, en dan met name de resources die daarvoor nodig zijn. De juiste hardware en software voor degenen die zelf of in eigen beheer hun data analyses willen gaan doen of laten doen. Data Science en in het bijzonder Machine Learning zijn heel erg in opkomst, omdat er bijna dagelijks ontwikkelingen zijn in de onderliggende technologie en omdat steeds meer bedrijven gaan zien hoe ze deze disciplines kunnen inpassen in hun dagelijkse bedrijfsvoering en er een beslissend concurrentie voordeel mee op kunnen bouwen.

In dit blog willen wij u laten zien wat er allemaal gebeurt in dit vakgebied en hoe u daarvan kunt profiteren. Het is niet onze bedoeling hier het laatste nieuws te brengen, maar wel om de belangrijkste trends te laten zien, de mogelijkheden en onmogelijkheden van Data Science en Machine Learning, hoe u er bepaalde problemen mee op kunt lossen of misschien zelfs een compleet nieuw business model op kunt ontwikkelen.

Wij zijn zelf heel ge├»nteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied, en gepassioneerd om dat met anderen te delen, maar uiteindelijk proberen wij natuurlijk ook voor onszelf een business op te bouwen. Boolman Solutions biedt een zogenaamd ‘Platform As A Service’ (PAAS). Het platform dat wij als een service aanbieden is een omgeving waarbinnen u als klant zelf uw data analyses kunt doen of kunt laten doen. Wij bieden state-of-the-art software in een state-of-the-art computing omgeving. Wij bieden standaard oplossingen, maar ook maatoplossingen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt, of geef commentaar onder deze post, ook als u niet direct van plan bent zich vol in deze materie te storten.\

comments powered by Disqus